Sari la conținut

Reparatii si montaj mobilier

Reparatii casnice, sanitare, electrice, zugraveli, amenajari, bai, bucatarii, mobila, termopane, boiler, robineti mentenanta birouri office contract

montaj mobila bucatarie
  • Intarirea imbinarilor dulapurilor din lemn sau PAL
  • Reglarea, intarirea sau schimbarea balamalelor pentru usi de mobilier
  • Decuparea mobilierului pentru diferite gauri de traversare a cablurilor, tevilor, chiuvetelor sau a burlanelor de hota
  • Scurtarea usilor de interior
  • Interventii de reparare sau intarire a paturilor care scartaie sau carora li s-a rupt podul de sustinere a saltelei
  • Schimbarea sau montarea de incuietori pentru usile de mobilier
  • Montarea si demontarea mobilierului
  • Decuparea blaturilor pentru montarea chiuvetei si a plitei
  • Alte modificari de mobilier

La cerere Fabricam si corpuri de mobilier.

Fabricarea corpurilor de mobilier in functie de spatiul unde doriti sa il montam.

La ce sa va asteptati daca doriti un corp de mobilier pe comanda?

In primul rand, tehnicianul Reparathor, vine pentru a face la fata locului masuratorile si schitarea corpului de mobilier. In urma discutiilor cu dumneavoastra se alege culoarea mobilierului, inaltimea, modul de deschidere a usilor, numarul de rafturi, etc, adica tot ceea ce este nevoie pentru ca mobila rezultata sa indeplineasca nevoilor dumneavoastra.

Schita rezultata, este transformata intrun plan detaliat cu dimensiunile pieselor necesare (usi, rafturi, sertare, pereti laterali, etc).

Toate dimensiunile acestor piese vor fi incarcate in programul de dibitare a materialului din care se face corpul de mobilier. In cele mai multe cazuri este vorba de PAL (placa din aschii de lemn) sau MDF (medium-density fibreboard – din fibre de lemn) mult mai scump.

Dupa debitarea pieselor si cantuirea lor, acestea sunt prelucrate astfel incat sa se poata ansambla. Se dau gauri de prindere, pentru balamale, pentru rolele de glisare, gauri pentru dibli si rafturi, etc.

Toate aceste etape de fabricare a unui corp de mobilier pe comanda, presupune multa migala, ingeniozitate si mult timp. De aceea va rugam sa luati in considerare  termene de executie de ordinul saptamanilor chiar, pentru executarea si montarea in apartamentul dvs a unui dressing sau a unei mobile de bucatarie.

Contactează-ne​

Dati Click pentru a vedea Texturi de PAL Egger
Distribuiti pagina